DILTEDOTTEN
ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

ELLA
DILTEDOTTEN ELLA
Ella er datter av vår Meena og nederlandske Clooney.
Ho bor hos Niklas som også har Jenny. Ella og Jenny har utrolig mye glede av hverandre og far Niklas har mye glede av jentene sine.
Niklas har hjemmekontor på permanent basis. Niklas og er vel vant til pelsstell og Havanais da familien hans har hatt Havanais fra oss nesten siden vi begynte med oppdrett. Alle i familien hans har hver sin Havanaisfrøken, mens Niklas har 2 :-) Mamma til Ella bor hos søstra til Niklas. Dei har til sammen 6 Havanaisfrøkener og dei treffes ofte.
Ella har dei nydeligste mørke øyne og eit fantastisk smil. Ella er medium i størrelse og har en kompakt beinstamme og kraftig muskulatur. Ho er kvit-mørk sobel i farge. Det er kraft og sprett i denne vakre  frøkena her.
Niklas er meget dyktig med jentene sine og med pelsstell av jentene sine! Han har dei i full pels og dei er med han på tur i mest all slags vær. Han har laga katteluke i døra til hagen sin så jentene går ut og inn som dei vil sjølve. Ella var på 2 utstillinger i 2022 og fikk både Excellent og CK.Født 03.04.2020

ØYELYST
19.01.2023

PATELLA
0/0
26.04.2022

UTSTILLING 2022
1 X EXCELLENT
1 x ECELLENT m CK

Ella som valp 7,5 uker

Mor Diltedotten Miss Meena
Far Rebel Heart`s Call Me Clooney
x
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund