ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOWTrykk på bildet eller navnet til foreldrene så kommer du til deres side her på hjemmesiden.
HAKIRA    &      DINO

+

HER ER IKKJE LEDIGE VALPER I DETTE KULL

Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
Nyfødt
14 dager gamle
5 dager gamle
INDIVIDUELLE BILDER 4 UKER
Valpene vokser og trives! Dei er blitt 4 uker gamle allereie!
Dei er våkne i korte perioder og da er dei lydhøre og artige små duracellkaniner. Det er fortsatt mest spise, sove og vokse. Motorikken begynner å komme på plass. Dei er sosiale allereie! Dei har natt og dei har dag. På dagtid er dei på stua i en "2-roms" for renslighetstrening nokre dager no før dei får kvalpegård. Dei spiser eit godt måltid fast føde. Vi har vore mest på hytta den tida vi har hatt dei hittil og vi blir der i helgene framover også. Dei kjører altså bil regelmessig. Det er et flott og kjekt 8-kløver og mamma Hakira er ei super mor som aldri er langt fra kvalpene sine. Vi har ei herlig tid foran oss. Individuelle bilder av kvalpene 4 uker gamle finner du oppe til høgre. Under er 2 bilder frå "2-roms".
VALPANE ER PASSERT 5 UKER!
Bilder under her. Dei er no i kvalpegård på dagtid på stua og søv i bur på natta. Dei er kjempeflinke!
Vi er heime i ukedagane og på hytta i av og til litt utvida helger. Tross korona klarer vi å få til sosialisering og miljøtrening slik vi bruker. Lånte dei vekk nokre timer forrige helg. Diverse besøk uten "menneskesosialisering" får vi til siden vi har det så romslig her heime. Vi holder god avstand. Dei er sosiale og artige i denne alderen her. Deie er så snarest litt ute for dotrening men det er berre nokre minutt kvar gong så dei ikkje blir kalde og sjuke. Legg ved nokre bilder MEN sjekk videosnuttene også. Det heiter seg at bilder seier meir enn tusen ord men eg synes no at videosnutter er best eg da ;-)

Video 1 HER

Video 2 HER

Video 3 HER

Video 4 HER

Video 5 HER

Video 6 HER
INDIVIDUELLE BILDER 6 UKER
KVALPENE ER BLITT 6 UKER
Tida flyge! Tross koronatider så er det sosialisering, miljøtrening og handtering av dette flotte 8-kløveret. Vi menneska held litt meir avstand til kvarandre ja ;-) Vi er for tida mest halvparten av tida på hytta og halvparten heime. Vi kjører bil til og frå. Det er virkelig futt og fart i dei no når dei er våken en sånn halvtimes tid, og så må dei på ladding. Dei søv heile natta allereie! Det er stille frå vi legg dei og til dei står opp. Dei er på stua på dagtid. Dei er også superflinke å gjere i frå seg ute allereie, men det er jo berre nokre minutt dei er ute siden det er såpass kaldt. Det er ei flott tid!
Individuelle bilder av kvalpane 6 uker gamle finner du oppe til høgre her.
Web Page Maker, create your own web pages.