Trykk på bildet eller navnet til foreldrene så kommer du til deres side her på hjemmesiden.
HAKIRA         &     DINO
Desse to nydelige fikk 4 flotte valper 05.04.2020.
Det ble 2 hanner og 2 tisper.
HER ER IKKJE LEDIGE KVALPER I DETTE KULL!
Ta kontakt på mail om du ønsker valp fra vårt oppdrett, og les siden OM OSS og les siden VALPEINFO her på hjemmesiden.


ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOW

+
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
Alt vel med mor og det flotte 4-kløveret. Kvalpene virker alle sterke og livskraftige.
Individuelle bilder kommer først når alle valpene har åpnet øynene sine og da er dei ca 14-16 dager gamle. Mor og valpene får mest mulig ro rundt seg no denne første viktige tiden. Individuelle bilder kommer når alle valpene har åpnet øynenesine og da er dei ca 14-16 dager gamle.
Bilder frå fødselen
Kvalpene er blitt 9 dager gamle
Som du ser er dei blitt tjukke pølsesnabber.
Alt vel med supermamma Hakira og det flotte 4-kløveret hennes.
En videosnutt der dei dier finner du HER
Hakira sitt nydelige -kløver er blitt 2 uker gamle.
Dei sover, spiser og vokser, og det skal dei gjer ei stund til ;-) Det er berre ro som er tegn på at dei er mette og fornøgde. Vi  veier dei daglig, har klipt klør og dei har fått første ormekur. Ikkje alle har åpna øymeme sine så individuelle bilder kommer nok først eit stykke ut i uka.
Kvalpene er 16 dager gamle på bilda til høgre og under her. Alle har nå åpna øynene sine.
Bilder av kvalpene sammen med supermamma Hakira. Hakira velger fortsatt å ligge mykje på rommet med gulla sine sjølv om det  ikkje er nødvendig. Individuelle bilder finner du oppe og til høgre på sida her. Det er fortsatt spise sove og vokse. Det er bare fryd og gammen med dei. Vi har hatt oss nokre dager på Bjorli, derfor sein oppdatering her ;-) Nyt dette nydelige 4-kløveret!
KVALPENE 17 DAGER GAMLE
HAKIRA SITT FLOTTE 5-KLØVER ER BLITT 23 DAGER GAMLE
Tida flyg så altfor fort hos disse som hos Meena sine. Dei får fortsatt mest ro rundt seg og  mamma sin melkebar er flittig benytta forstatt og er fortsatt hovedmenyen. Dei er blitt skikkelige kompakte gode små middagspølser ;-) Dei er no litt lydhøre dei korte øyeblikka dei er våken og stavrer littegrann rundt. Motorikken kommer no og framover. Er blitt små hunder no. Dei er litt på stua på dagen med dei lyder og aktiviteter som er i husets hjerte. Her har dei som første det vi kaller "toroms" for det første renslighets treninga før dei skal i valpegård fra alder ca 4 veker. Klør klippes regelmessig. Forsiktig handtering under veiing og når vi flytter dei fram og tilbake inne her heime. Litt bilkjøring er det blitt, og det blir det også litt meir av. Nye individuelle bilder kommer her når valpene er blitt ca 4,5-5 veker gamle.
Legg ved 3 bilder frå dei var 24 dager finner du til venstre og under her.
En liten videosnutt mens dei er våken og stavrer litt rundt finner du HER
Hakira sitt flotte 4-kløver er også blitt 4 uker gamle.
Status her er det samme som for Meena sine små: Vi har allereie kjørt bil fleire ganger. I langhelga som var fikk Hakira og hennes små en tur heim til Valldal. Kvalpane er kvikke og er virkelig blitt små hunder den korte stunda dei er våken. Hakira passer  også forstatt veldig påVi har et par større valper som synes kvalpane er veldig interessante. Ho er aldri langt unna. Dei er kvikke og lydhøre, sosiale og gode allereie. Den store pregingstiden står for tur. Trening på 2-roms for renslighet har gått som en drøm. Dei går alle av teppet for å gjere sitt fornødne. Dei har no  etter helga fått valpegård på spisestua. Vi kjem ellers til å ta i mot besøk til begge kulla frå dei er ca 5 uker gamle når vi begynner å gå litt ut med dei. Ellers har vi det såpass romslig innendørs at vi meiner vi skal få til besøk og sosialisering hvis vær og temperatur gjer det vanskelig å treffes ute. Dette avtaler vi på forhånd. 3 Bilder frå livet i valpegården.
En snutt også som du finner HER
KVALPENE 5 UKER GAMLE
Hakira sitt 4-kløver er blitt 5 uker gamle.
Det er samme status her som hos Meena sitt 6-kløver. Dei vokser og trives. Ormekur nr 2 er inntatt. Besøk har vi daglig. Lett handtering og sosialisering og vi er begynt å gå litt ut med dei.  Nye individuelle bilder finner du over her. Dei er virkelig begynt å få litt fart på seg inni mellom no. Dei er artige små Duracellkaniner når dei er våken. No er det mamma sin melkebar pluss en solid frokost oppbløtt hundemat. Dei har god apetitt.
En videosnutt fra kjøkkengulvet finner du HER

Meena og Hakira sine kvalper leiker og sosialiserer seg i lag
-når vi koser med dei på kjøkkenet eller når dei får boltre seg ute i "leikeparken". Det er for vått og for kaldt enda til at dei kan være lenge ute. Då blir dei våte og fort kalde hvis dei skal være ute lenger enn for å berre gå på do.
Dei er ca 5,5 veker gamle på snuttane som du finner du HER og HER
VALPENE ER PASSERT 6 UKER
Du jøye meg kor tida flyg og kor valpene utvikler seg!
Dei er begge kull no passert 6 uker og det er rimelig bra fart på dei når dei er våken! Tredje og siste ormekur er inntatt (pasta). Dagene består i å gå ut og inn med dei på dei fleste våkeperiodene dei har. Dei er så flinke å gjere frå seg ute. Vi har besøk daglig, både voksne og små barn har dei fått møte. Vi kjører litt bil innimellom. I dag skal eg også ha med heile gjengen på besøk til ei kjekk familie. Ta en kikk på videosnuttene og nyt flotte gjengen! Tante Ylva synes det er kjekt å gi dei ei runde med læring/ dressur og då er ofte ei av mødrene som henger seg med. Utrolig flott læring! Ellers så tok Hakira og spanderte ei runde på heile hurven i melkebaren sin i dag. Det var litt artig å sjå :-)
Videosnutt 1 finner du HER
Videosnutt 2 finner du HER
Videosnutt 3 finner du HER
KVALPENE 7,5 UKER GAMLE
Fellesbilde av kvalpene som er blitt vel 7,5 uker og straksleveringsklare. Et flott 5-kløver som snart skal ut i verden på sitt livs eventyr med sine nye familier. Dei er godt preget, sosiale og gode.
Web Page Maker, create your own web pages.