Kontakt:
Matmor & Webmaster
Bente R Bjørneset
Myrullvn 20
6020 Ålesund
Tlf 70148527   
Mob 93497240
bente@diltedotten.com
ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOWTrykk på bildet eller navnet til foreldrene så kommer du til deres side her på hjemmesiden.
KIZZIE    &      BILLY
sine valper ble født 24.01.2019
Valpene er leveringsklare 21.03.2019

+
Valpene til Kizzie og Billy er blitt 1 uke gamle. De vokser og trives. Kizzie er supermamma og sørger godt for sitt nydelig 5-kløver. Nå skal de bare spise, sove og vokse de første ukene fremover. En liten videosnutt mens de ligger i mamma sin melkebar finner du HER

VALPENE 18 DAGER GAMLE
VALPENE ER BLITT 11 DAGER GAMLE
Dagene går i å sove, spise og vokse, og skal gjere det ei god stund til. Kizzie er supermor og sørger godt for det flott 5-kløveret sitt. Dei er blitt runde og gode pølsesnabber allereie, og dei er blanke og fine. Det er stille og fredelig i valpekassen. Altså er det berre velstand! Det er mamma sin melkebar som står på menyen i nokre uker fremover no. Vi har klipt klør. Dei veies hver dag. Vi stresser dei ikkje. Dei får fred og ro no denne første viktige tiden.
En videosnutt 11 dager der dei ligger å sover og drømmer finner du HER


VALPENE ER BLITT 18 DAGER GAMLE
Alle har åpnet øynene sine. Individuelle bilder finner du til høyre her. Dagene går i å spise, sove og vokse en stund til. Klipt klør igjen og første ormekur er inntatt. Kizz er veldig flink med valpene sine. Stille og rolig er det. Feite pølsesnabber er dei no. Berre velstand med andre ord :-)
KIZZIE SITT FLOTTE 5-KLØVER ER BLITT 24 DAGER GAMLE
Tida flyg så altfor fort. Dei får fortsatt mest ro rundt seg og  mamma sin melkebar er flittig benytta. Dei er blitt skikkelige feite middagspølser ;-) Dei er litt lydhøre dei korte øyeblikka dei er våken og stavrer rundt. Dei er allereie litt på stua på dagen med dei lyder og aktiviteter som er i husets hjerte. Ormekur nr 2 står for tur no i morga når dei blir 4 veker gamle. Klør klippes regelmessig. Forsiktig handtering under veiing og når vi flytter dei fram og tilbake inne her heime. Ellers skal vi til Bjorli i helga. Da blir det meir bilkjøring og miljøtrening. Nye individuelle bilder kommer her når valpene er blitt ca 4,5 veker gamle.
2 bilder frå dei var 24 dager finner du under her.
En liten videosnutt mens dei er våken og stavrer litt rundt finner du HER
VALPENE 5 UKER GAMLE
VALPENE ER BLITT 5 UKER GAMLE
Du verden kor tida flyg her hos oss! Ikkje til å tro at "småttisene" er blitt 5 uker og små hunder/ Duracellkaniner :-) Individuelle bilder finner du over her. Til høyre finner du 3 bilder fra "livet i valpegården".
Dei har vært på stua på dagtid ei uke allereie. Alle går ut av buret for å gjøre fra seg.  Dei er meget sosiale, glade og kosete alle 5. Andre ormekur er gitt, klørne er klipt fleire ganger. Dei blir no også litt handert og sosialisert av nye mennesker som er innom. Det er ei fantastisk tid. Dei sover heile natta. Mamma sin melkebar er fortsatt nok, men dei skal no få smake på litt fast føde. Dei klør i gommene og det er like før tennene begynner å komme. Dei har kjørt bil kvar helg. Dei er leiken og det er litt lyd av dei når dei er våken i litt meir enn bare korte perioder no. Det er et herlig 5-kløver <3 Kizzie er supermor!
HER ER IKKJE LEDIGE VALPER I DETTE KULL
Valpene er blitt 6 uker!
Siste ormekur er gitt.Nå er det full sosialisering, miljøtrening og bilkjøring. Daglig har vi noe på gang! Er begynt å gå litt ut med dei for reinslighetstreninga og dei er kjempeflinke! Dette er ei fin og ikkje minst kjempeviktig tid for pregingen av valpene! Vi koser oss! Blir Bjorlitur til helga igjen. Under her finner du link til 3 videosnutter.
Videosnutt 1 HER på besøk
Videosnutt 2 HER i valpegården
Videosnutt 3 HER på altanen
VALPENE 7 UKER GAMLE
VALPENE ER BLITT 7 UKER GAMLE
Valpene vokser og trives. Dei er veldig godt preget no allereie. Dei har kjørt mykje bil, vore både her og der, og dei er supersosiale og trygge, og veldig kosete ;-) Dei kan glede seg dei som skal ha valp frå kullet her.
Ikkje til å tru at det er berre ei veke til dei skal flytte. Dei søv heile natta i bur i lag. Legger ved 2 videosnutter av dei som du finner under her. Et fellesbilde fekk eg tatt av flotte 5-kløveret. 7 ukers individuelle bilder finner du også oppe til høgre. Nyt!
Videosnutt 1 finner du HER
Videosnutt 2 finner du HER
Det er"småtantene" Ylva og Windy som er i lag med dei på filmsnuttene.
Web Page Maker, create your own web pages.