ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

DILTEDOTTEN
Motorsykkelrypene våre ;-)
Det er en FRYD at Fiffi også liker så godt å bli med på Motorsykkeltur.
Se bildeserien her etter en tur til Alnes. Ikke tvil at Fiffi stortrives.
Det er så kjekt!
Både Bente og Frank har kjørt Motorsykkel siden de var "ung" og det var faktisk gjennom MC at Bente og Frank blei kjent med hverandre ;-) Bente har hatt på en måte en pause etter at hun blei nakkeskada som kjørelærer på motorsykkel, siste uhell i -97. Ellers har Frank alltid hatt MC i hus så Bente har jo kjørt litt innimellom men synes det er tryggest å kjøre selv. Siden Bente er mer "stabil" nå enn tidligere og motorsykkel igjen gir litt kjøreglede på de gode dagene ja så kjøpte hun seg egen Motorsykkel igjen i 2013. Dette til stor glede for henne selv, Fiffi og Frank også da ;-) Hundene er vår store glede og klart de får bli med siden de liker dette så godt! Håper bildene snakker for seg selv her :-)Enten hundene har blitt med før eller at vi har hatt noen hjemme hos oss som vi kjører hjem til familiene sine med motorsykkel, ja alle som en så tar de dette med den største ro og den største selvfølge.  Det er kjempemorro!
Zelda på tur til Eidsdal å besøke søster si.
Pia som skal hjem til Valldal
FIFFI PÅ TUR TIL ALNES
Bella er jo bare Bella og ho ELSKER alt som er motorisert ;-) Ho har blitt med på motorsykkel med Frank i veldig mange år. Som dere ser har vi nå egne vesker til hundene som er spesiallaget for hund/ katt. Veskene er festet til tanken via et Bagstertrekk. Veskene har plastikkvindu og der er også lufting. Hunden kan sitte med hode opp av toppen på vesken, eller de kan ligge nede inne i vesken. Siste er anbefalt i fart. Når bykjøring kan det være de stikker hodet opp. Briller kan da anbefales.
På vei hjem etter dagstur med kjøring og på besøk. Her ligger hundene i veska på siste fergeoverfarten.
Mamsen og Fiffi skal hjem etter besøk i Tennfjord.
Fiffi ligger inne i veska og koser seg mens Mamsen er innom en butikk i Byen.
Kveldstur på besøk til Skodje.
Her venter vi på ferga på Festøy etter kveldstur over Standalseidet.
Bella og Frank på vår forrige motorsykkel som hadde tank"rom" som var heilt perfekt til Bella. Har vært eksosrype i mange mange år Bella vår. Bella er bare utrolig spesiell for oss. At hun i tillegg deler Papsens motorsykkeldilla er jo helt spesielt! Dette ELSKER hun! I tillegg er hun jo litt STILIG da med skinnjakke og briller?!? Mange som har fotografert denne duoen når de har vært på tur. Sporty dame dette:)

Her er det Bella som venter i veska si. Flinke hunder vi har.


Vil du se vår Bella kjøre Motorsykkel?
http://www.youtube.com/watch?v=J1ld7fKypI4
Høyreklikk på bildet eller link og åpne "nytt vindu/ ny fane"
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
Web Page Maker, create your own web pages.