ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOWTrykk på bildet eller navnet til foreldrene så kommer du til deres side her på hjemmesiden.
MEENA    &     CLOONEY
sine valper født 03.04.2020
Det kom 4 hanner & 2 tisper


+
HER ER IKKJE LEDIGE VALPER I DETTE KULL!
Bildecollage fra fødselen

Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
Alt vel med mor og det flotte 6-kløveret på bildet her 1,5 dag gamle. Alle virker sterke og livskraftige.
Individuelle bilder kommer først når alle valpene har åpnet øynene sine og da er dei ca 14-16 dager gamle. Mor og valpene får mest mulig ro rundt seg no denne første viktige tiden.
En liten videosnutt fra valpene 1,5 dager gamle i mamma sin melkebar finner du ved å trykke på bildet eller å trykke HER
Meena sitt nydelige 6-kløver er blitt 2 uker gamle. Bilde under.
Dei sover, spiser og vokser, og det skal dei gjer ei stund til ;-) Det er berre ro som er tegn på at dei er mette og fornøgde. Vi  veier dei daglig, har klipt klør og dei har fått første ormekur. Ikkje alle har åpna øymeme sine så individuelle bilder kommer nok først eit stykke ut i uka.
Over et bilde av 6-kløveret der dei ligger så fint på rekke og rad 12 dager gamle.
Kvalpene er 18 dager gamle på bilda til høgre under her. Alle har nå åpna øynene sine.
Bilder av kvalpene sammen med supermamma Meena. Meena velger fortsatt å ligge mykje i lag med gulla sine sjølv om det  ikkje er nødvendig. Individuelle bilder finner du oppe og til høgre på sida her. Det er fortsatt spise sove og vokse. Det er bare fryd og gammen med dei. Vi har hatt oss nokre dager på Bjorli, derfor sein oppdatering her ;-) Nyt dette nydelige 6-kløveret!
KVALPENE 19 DAGER GAMLE
MEENA SITT FLOTTE 6-KLØVER ER BLITT 24 DAGER GAMLE
Tida flyg så altfor fort. Dei får fortsatt mest ro rundt seg og  mamma sin melkebar er flittig benytta forstatt og er fortsatt hovedmenyen. Dei er blitt skikkelige kompakte gode små middagspølser ;-) Dei er no litt lydhøre dei korte øyeblikka dei er våken og stavrer littegrann rundt. Motorikken kommer no og framover. Er blitt små hunder no. Dei er litt på stua på dagen med dei lyder og aktiviteter som er i husets hjerte. Her har dei som første det vi kaller "toroms" for det første renslighets treninga før dei skal i valpegård fra alder ca 4 veker. Klør klippes regelmessig. Forsiktig handtering under veiing og når vi flytter dei fram og tilbake inne her heime. Litt bilkjøring er det blitt, og det blir det også litt meir av. Nye individuelle bilder kommer her når valpene er blitt ca 4,5-5 veker gamle.
Legg ved 4 bilder frå dei var 24 dager finner du til venstre og under her.
En liten videosnutt mens dei er våken og stavrer litt rundt finner du HER
Meena sine fine små er blitt 4 uker gamle.
Vi har allereie kjørt bil fleire ganger. I helga var vi vekke heile langhelga på Bobiltur. Dei er kvikke og er virkelig blitt små hunder når dei er våken. Meena er forstatt veldig på å skulle være i lag med dei. Dette velger ho sjølv. Ho er aldri langt unna. Dei er kvikke og lydhøre, sosiale og gode allereie. Den store pregingstiden står for tur. Trening på 2-roms for renslighet har gått som en drøm. Dei går alle av teppet for å gjere sitt fornødne. Dei har no  etter helga fått valpegård på stua. Vi kjem ellers til å ta i mot besøk til begge kulla frå dei er ca 5 uker gamle når vi begynner å gå litt ut med dei. Då treffes vi utendørs. Vi håper på vær og temperatur for dette. Ellers har vi det såpass romslig innendørs at vi meiner vi skal få til det også hvis vær og temperatur gjer det vanskelig å treffes ute. Dette avtaler vi på forhånd. 3 Bilder frå 2-roms i Bobilen i helga som var.
En snutt frå 2-roms finner du HER
Meena sine nydelige er blitt 5 uker gamle.
Dei vokser og trives. Ormekur nr 2 er inntatt. Besøk har vi daglig. Lett handtering og sosialisering og vi er begynt å gå litt ut med dei.  Nye individuelle bilder finner du oppe til høgre her. Dei er virkelig begynt å få litt fart på seg inni mellom no. Dei er artige små Duracellkaniner når dei er våken. No er det mamma sin melkebar pluss en solid frokost oppbløtt hundemat. Dei har god apetitt.
En videosnutt fra første gang dei var ute no finner du HER

KVALPENE 5 UKER GAMLE
Meena og Hakira sine kvalper leiker og sosialiserer seg i lag
-når vi koser med dei på kjøkkenet eller når dei får boltre seg ute i "leikeparken". Det er for vått og for kaldt enda til at dei kan være lenge ute. Då blir dei våte og fort kalde hvis dei skal være ute lenger enn for å berre gå på do.
Dei er ca 5,5 veker gamle på snuttane som du finner du HER og HER
VALPENE ER PASSERT 6 UKER
Du jøye meg kor tida flyg og kor valpene utvikler seg!
Dei er begge kull no passert 6 uker og det er rimelig bra fart på dei når dei er våken! Tredje og siste ormekur er inntatt (pasta). Dagene består i å gå ut og inn med dei på dei fleste våkeperiodene dei har. Dei er så flinke å gjere frå seg ute. Vi har besøk daglig, både voksne og små barn har dei fått møte. Vi kjører litt bil innimellom. I dag skal eg også ha med heile gjengen på besøk til ei kjekk familie. Ta en kikk på videosnuttene og nyt flotte gjengen! Tante Ylva synes det er kjekt å gi dei ei runde med læring/ dressur og då er ofte ei av mødrene som henger seg med. Utrolig flott læring! Ellers så tok Hakira og spanderte ei runde på heile hurven i melkebaren sin i dag. Det var litt artig å sjå :-)
Videosnutt 1 finner du HER Videosnutt 2 finner du HER Videosnutt 3 finner du HER
KVALPENE 7,5 UKER GAMLE
Fellesbilde av kvalpene som er blitt vel 7,5 uker og straksleveringsklare. Et flott 5-kløver som snart skal ut i verden på sitt livs eventyr med sine nye familier. Dei er godt preget, sosiale og gode.
Web Page Maker, create your own web pages.