ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOW

+
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
KVALPENE 26 DAGER GAMLE
Dagane går fortsatt mest i å spise, sove og vokse. Dei er lubne og gode. Nala er og blir supermor!
Dei har no fått seg "2-roms" ei lita periode før dei skal over i valpegård. Dei er på stua på dagtid med lyder og inntrykk som er der. Gleder oss til fortsettelsen med desse 9 "små dvergene" :-) 
KVALPENE ER BLITT5 UKER GAMLE
Å du kor tida flyg! 5 uker allereie! Ja no er det ei rivende utvikling dei kommende ukene.
Vi er mest på hytta no men er innom heime ukentlig så bilkjøring går som en drøm. Dei får no oppbløtt hundemat i tillegg til mamma sin melkebar. Dei sover heile natta. Vi starter no å ha dei litt ute også. Vi er kjempeheldige med vær og temperatur på Sunnmøre i disse dager så vi blir nok mye ute etter hvert. Besøk er starta og det blir daglige nye opplevelser for dei framover no. Ikkje lett å ta bilder av valper i aktivitet så her er eit knippe bilder der dei ligger på ladding. Ellers 3 videosnutter frå i går når dei var 5 uker gamle. Eg får dessverre ikkje oppdatert heimesida så ofte da denne ligg på en server heime mens vi er på hytta. Det blir nok derfor ikkje ny oppdatering igjen her før om knappe 2 uker og eg veit eg skal heimom. Nyt!
Snutt 1 frå lufting på biltur finner du HER
Snutt 2 frå ute på plenen heime finner du HER
Snutt 3 frå aktivitet i valpegård finner du HER
9-KLØVERET ER NESTEN 6 UKER
Var en lynvisitt heimom så fekk lagt ut nokre videosnutter som kan nytes frem til neste oppdaterting her på hjemmesiden. Vi nyter flotte sommerdager på hytta i disse dager.
Snutt 1 ute på hytta HER
Snutt 2 ute på hytta HER
Snutt 3 ute på hytta HER
Snutt 4 ute på hytta HER
Snutt 5 ute på hytta HER
Snutt 1 på besøk i Tafjord HER
Snutt 2 på besøk i Tafjord HER
KVALPENE ER TETT PÅ 7 UKER
Her hos oss er det full rulle mest frå morgen til kveld. Vi snikrer og bråker på hytta, og på nabotomta heime ja der borres, sprenger og bygges det. Disse valpene tåler det meste og nærmer seg ferdig prega på det vi kan sende med dei i "bagasjen". Daglig besøk og nye input får dei. Har vore heime igjen nokre dager no. Så blir det tilbake til hytta. Fikk tid å oppdatere litt når eg er heimom no, så snarest. Vi er svært mye ute då vi virkelig har hatt sommerdager her i fleire veker no. Snutt 1 finner HER        Snutt 2 finner du HER
NALA
Kvalpene etter desse to flotte ventes ca medio mai-22.
Når kvalpene er født og vi ser det går bra med dei så vil vi publisere kullet her. Nala er sprekkferdig sjølv om ho har ei veke igjen av drektigheten.
TOGO