ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOW

+
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund
NALA
Kvalpene etter desse to flotte kom 12.mai-22.
På bilda her er dei 6 dager gamle.
Trykker du på navnet eller bildet av foreldra så kjem du direkte til deira si side.
Det blir spennande å følge dette fantastiske 9-kløveret framover!! Først skal Nala og kvalpene få ro så dei får en best mulig start!TOGO
Hvis du trykker på bildet til høyre her av 9-kløveret i mamma sin melkebar så er det linka til en videosnutt av dei.
Dagane flyg avgårde! Dei er allereie blitt 10 dager gamle! Dei har fått en god start. Mamma Nala er super og passer godt på kvalpane sine <3 Her ligg dei og koser seg som "perler på ei snor" <3

9-kløveret er blitt 15 dager gamle allereie. Dei har nå begynt å åpne øynene sine, men ikkje alle. Derfor individuelle bilder først etter helga. Dei får ro, spiser, sover og vokser. Dei er virkelig i god stand! Første ormekur er gitt. Vi har klipt klør et par ganger allereie. Ellers får dei mest berre ro i denne perioden og mamma Nala er fantastisk og passer veldig godt på småttisene sine <3 Nokre bilder frå i dag over her.

VALPENE 18 DAGER GAMLE
Valpene er blitt 18 dager og alle har åpnet øynene sine. Individuelle bilder finner du oppe og til høgre på sida her. Over er også 2 fellesbilder fra i dag. Det er fortsatt spise sove og vokse. Det er bare fryd og gammen med dei. Nyt dette nydelige 9-kløveret!
Valpene er blitt 3 uker gamle. Nokre bilder frå i dag over her og en liten videosnutt frå i dag finner du HER eller når du trykker på bildet lengst til høyre.
Valpene er blitt vel 3,5 uker gamle. Dei har korte perioder der dei er våken. Dei er lydhøre og trener koordinasjonen sin der de stavrer litt rundt. Dei har nokre dager no en 2-roms, som jeg kaller det.  Dette for å trene opp renslighet ved å gå av teppet i kassa der dei fortsatt sover mykje og over der det ikkje er teppe for å gjere frå seg. Bilde til venstre her.  Dei skal snart over i kvalpegård. Dei har så vidt begynt å få smake på litt fast føde men dei er fortsatt veldig fornøgde med mamma sin melkebar. Nala er aldri langt unna og passer veldig godt på sine små. Det er bare velstand med både mor og barn!
Videosnutt 1 finner du ved å trykke HER  og videosnutt 2 finner du ved å trykke HER
Valpene er 4 uker gamle. Dei har i dag fått seg en valpegård. Flytting over i valpegård tok dei fint. Under her er link til 2 snutter fra i dag der dei akkurat er kommet i valpegården. Dette blir hovedbasen fremover. Etter hvert blir vi også mye utendørs for renslighetstrening, sosialisering og miljøtrening. Alle vokser og trives. I dag fikk dei ormekur nr 2.
Videosnutt 1 finner du ved å trykke HER  og videosnutt 2 finner du ved å trykke HER
VALPENE 4,5 UKER GAMLE
Valpene er no tett på 5 uker gamle. Dei storkoser seg i valpegård. Dei er blitt små hunder og er svært sosiale og utadvendte, leikne, artige og litt lydhøre no dei periodene dei er våken. Vi har perioder dei får leike og løpe litt på kjøkkenet. Mamma sin melkebar er fortsatt hovedmenyen sjøl om dei no er introdusert for fastere føde. Vi skal kjøre en del bil dei kommende dagene då vi skal litt til og frå. Dette er ei fin tid no og framover og vi skal kose oss med dette flotte 9-kløveret den tida vi har dei. Den store pregingsperioden står for tur :-) Dei skal få møte mange mennesker no og framover. Miljøtrening og bilkjøring blir det også.
Videosnutt 1 finner  HER  og videosnutt 2 finner du  HER
Trykker du på bildet til venstre av mamma Nala eller trykker HER får du se en snutt i slow motion av fineste og snilleste mora til P-gjengen.
Kvalpane nærmer seg 6 veker! Det er ikkje til å tru kor fort tida går her hos oss! No er det nye "input" kvar dag i denne fantastiske og viktige pregingsperioden. Dei møter nye mennesker for leik og kos. Vi er også mykje ute. Avbilda over ser du dei i korga/ heisa som vi bærere dei ut med. Dei får også tid med ro. Vi er oftest ute med dei på do og dei har sin leikeplass på terassen. Dei søv heile natta. For et kjekt 9-kløver dette er altså! La ut en snutt av fineste mammaen til venstre eller trykk HER. Trykker du på bildet der dei dier mor så får du en snutt, eller trykk HER. Samme om du trykker på bildet av dei der dei leiker seg ute på terassen, eller trykk HER.  Det er ikkje til å tru at dei skal flytte til sine nye familier om vel 2 uker. Likevel så veit vi at dei når den tid kommer er skikkelig klar for nye eventyr ute i den store verden i sine nye familier.
Valpene er blitt 6 uker og fantastisk kor det går med utviklinga! Det er virkelig begynt å bli fart på dei no og motorikken begynner å bli rimelig god. Dei er eit nydelig 9-kløver som alle består av "hjerteknusere" <3 Den store pregingsperioden står på og de tar i mot alt vi byr dem med et åpent sinn! Vedlagt 2 snutter fra vi var på besøk i går.
Snutt 1 HER og Snutt 2 HER