Trykk på bildet eller navnet til foreldrene så kommer du til deres side her på hjemmesiden.
ODA         &     KARO
Valpene ble født 04.01.2019 og er leveringsklare 01.03.2019.
HER ER IKKE LEDIGE KVALPER I DETTE KULL

Det kom 5 hanner og 2 tisper.
Alt er vel med mor og barn.
Bilder og info kommer etterhvert her på heimesiden.
Individuelle bilder kommer først når alle valpene har åpnet øynene sine og da er dei ca 16 dager gamle.

Ta kontakt på mail om du ønsker valp fra vårt oppdrett, og les siden
VALPEINFO her på hjemmesiden.


Kontakt:
Matmor & Webmaster
Bente R Bjørneset
Myrullvn 20
6020 Ålesund
Tlf 70148527   
Mob 93497240
bente@diltedotten.com
ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

KULL NÅ                                        
PUPPIES NOW

+
Valpene er blitt 10 dager gamle! Dagene går i å sove, spise og vokse, og skal gjere det ei god stund til. Oda er supermor og sørger godt for sine "7 små dverger". Dei er blitt runde og gode pølsesnabber allereie, og dei er blanke og fine. Det er stille og fredelig i valpekassen. Altså er det berre velstand! Det er mamma sin melkebar som står på menyen i nokre uker fremover no. Vi har klipt klør. Dei veies hver dag. Vi stresser dei ikkje. Dei får fred og ro no denne første viktige tiden.
En videosnutt 10 dager gamle i mammas melkebar finner du HER
VALPENE 18 DAGER GAMLE
VALPENE ER BLITT 18 DAGER GAMLE
Dagene går fortsatt i å sove, spise og vokse. Alle har dobla fødselsvekten sin innen dei var 14 dager gamle. Dei har fått første ormekur. Vi har klipt klør allereie for andre gang. Mamma Oda er supermamma. Dei er på stua på dagtid med sine lyder og aktiviteter. Dei er blitt tjukke feite glinsende pølsesnabber. Har i dag tatt individuelle bilder no når alle har åpnet øynene sine. Det er fred og ro så det er bare velstand. Under et par bilder fra valpekassa også i dag. Dei får fortsatt ro rundt seg. Dei blir bare finere og finere!
VALPENE ER BLITT 23 DAGER GAMLE
Som dere vil se av videosuttene er de blitt veldig tjukke gode pølsesnabber. Alt er bare velstand med Oda og valpene.
Videosnutt mens de ligger litt våken finner du HER
Videosnutt mens de koser seg i mamma sin melkebar finner du HER

VALPENE 4,5 UKER GAMLE
VALPENE ER BLITT 4,5 UKER GAMLE
Tida flyg! Valpene er blitt små hunder :-) Dei har no fått ei "2-roms" for renslighetstrening no før dei får valpegård.Dei er så flinke. Dei har perioder dei er våken og tusler rundt med gremlins-lyder og er berre rett og slett herlige! Tennene begynner å komme på dei no. Litt intressert i leiker som dei har fått. Andre ormekur er gitt, dei har klipt klør igjen, og no fikk dei klipt pelsen under føttene så det ikkje skal være så glatt når dei etter kvart får meir plass å boltre seg på. Det er et herlig og rolig kull, og mamma Oda virkelig koser seg med valpene sine. Alt er bare velstand. Individuelle bilder fra i dag finner du til høyre på siden her. Nyt!
Videosnutt I finner du HER
Videosnutt II finner du HER

VALPENE ER BLITT 5 UKER
No er den store pregingsperioden på gang. Dei har ei enorm utvikling no og framover. Dei har fått ei liten valpegård no. Besøk, kos og leik, og handtering av mange mennesker står på programmet no framover. Dei kjører bil 2 ganger i uka. Skal bli ein godt preget gjeng dette.  Bilde av den første valpegården ser du til høyre her.
En snutt fra leik på kjøkkenet finner du HER
VALPENE 7 UKER GAMLE
VALPENE ER BLITT 7 UKER GAMLE.
Den store pregingsperioden har vore ei stund no. Dei har besøk av fremmende mennsker så godt som daglig. Dei kjører bil 2 x i uka. Vi er begynt å ta dei ut å tisse og bæsje. Miljøtrening både innendørs og utendørs. Mye fart og leik no. Dei kan glede seg dei som skal ha valp fra kullet her. Det er et veldig trygt og trivelig kull. Dei sover heile natta i bur sammen.
Nye individuele bilder finner du oppe til høyre og et fellesbilde av dei samla finner du under her.
Web Page Maker, create your own web pages.