DILTEDOTTEN
ALLE BILDER OG ALT INNHOLD ER PRIVAT OG TILLATES IKKE  KOPIERT UTEN AVTALE MED EIER!

OM VÅRT OPPDRETT
Vi har et lite, velstelt og veldig familienært hobbyoppdrett. Vi planlegger kull bare når vi kan gi all vår tid til valpene. Det optimale oppdrett av valpene og den mangfoldige pregningen i de første leveukene ligger oss på hjertet, slik at også dere som valpekjøpere kan ha like mye moro med hunden deres som vi har. Våre valper vokser opp i husets hjerte som er stua/kjøkken heime og på hytta. De kjører bil ca 2 ganger ukentlig frem og tilbake mellom Ålesund og Valldal. Hvis været tillater det er vi også mye ute. Lek og sosialisering er høyt prioritert hos oss og de får møte svært mange mennesker før de forlater oss. De har dermed et fantastisk grunnlag for videre utvikling og læring når de flytter til sin nye familie.

  Du er hjertlig velkommen til å kontakte meg hvis du er interessert i valp fra vårt oppdrett. Ønsker at  før du tar kontakt, Ja så har du lest og lært mye om rasen så du vet hva du går til. Det kreves regelmessig pelsstell å holde en fin Havanais.

ØNSKER DU VALP FRA OSS?

Det første jeg lærte da jeg selv lette etter valp var at jeg måtte ha GOD TID. Det vil jeg bringe videre til mulige valpekjøpere. Men vi er nå engang slik at når vi først har bestemt oss for å anskaffe hund ja så skulle det helst han hendt i går ;-) Det er snakk om en firbeint venn som du skal ha i mange mange år så du må ikke forhaste deg! Alle valper er søte. Som valpekjøper må du ta deg god tid til å også finne riktig oppdretter som også kan følge deg opp når du har behov for det.

Jeg har importert mine hunder og de har interessante linjer. Hva er grunnen til at jeg har bare Importhunder? Jo fordi jeg ønsker god helse og god kvalitet på disse små vennene som bor så tett på oss!  I tillegg driver vi med Utstilling for å vite at våre avelsdyr er rasetypiske. De har alle som en god mentalitet! Foreldredyr har Patella 0/0 som er sjekket ved 1 års alder.  Foreldredyr er også øyelyst innen 1 år før parring. Både Patella og øyenlysing er ihht regler og anbefalinger for rasen og finnes offentlig i NKK sin Dogweb. VI AVLER KUN PÅ FRISKE HUNDER!

Vi selger i utgangspunktet ikke avlshunder! Vi selger våre valper som familiehunder!

Vi har oppdrett som hobby så vi lever ikke av dette. Hundene i vårt oppdrett lever alle som familiemedlemmer.
Pregningen av valpene er vår første prioritet! Når vi har et kull blir heller ikke noe avgjort før de er nesten leveringsklare. Jeg vil se hvordan de utvikler seg før jeg avgjør hva og hvem som blir deres fremtid. Valpene skal passe inn i sine familier etter hvilke type og energi de har.
Valpene er selvfølgelig registrert i NKK! Våre valper leveres med stamtavle og kjøpeavtale. De har fått sin første vaksine, de har en helseattest som er maks 2 uker gammel og valpene er id-merket med Chip. Mye informasjon får du med skriftlig. Jeg prøver så langt det lar seg gjøre å sette av rikelig tid ved levering av valp til hver enkelt valpekjøper. Stell av valpen, lærer å klippe poter og klør, napper ører med mye mer gir vi via ei lukket gruppe på Facebook der vi har laget filmer der vi steller og forklarer. Dette er meget verdifult! Full opplæring blir gitt der, og jeg er her for de som trenger mer oppfølging seinere også :)

Vi helseundersøker våre hunder regelmessig i hht lover og regler for avl og vi er medlem i NBHK, Norsk Bichon Havanais Klubb. Våre hunder og valper er selvfølgelig registrert i NKK.

Hvis du virkelig vurderer en Havanais så les dette først:  http://www.nbhk.info/sider.php?s=30&m=4

Hvis du er intressert i valper fra oss så vil vi gjerne vite litt mer om deg og din familie, hvor og hvordan dere bor og hvordan dere jobber. Bilder ønsker vi også.  Send dette på e-mail til meg:  valp@diltedotten.com


VALPE-
INFORMASJON
VALPEGÅRD
Her er valpegården vår avbildet. Dette er valpenes hovedbase etter at de flytter ut av valpekassa.
LITEN OG STOR
Her er Bonita og Daisy avbildet mens vi var på tur i Bobilen vår.
Ta kontakt på mail

valp@diltedotten.com

Bente Bjørneset

Ålesund